Ula -> Fredagshølet

Lørdag den 23. Juli 2011.
Ula kl. 14.45 – fredagshølet kl. 20.00 Havnepenge: 0 NKR vi lå ved klipper Distance: 23,8
Gennemsnitsfart: 4,5
Motor – storesejl – genua
Vind: fra skiftende retning 3 til 9 Regn – overskyet – opklaring – sol Besetning: Martin, Henrik og Majbritt Disel: 13 liter i tanken og 10 i dunken Vand: fuldtank

Dagbog:
Formiddagen med at skrive postkort og i medens fik Martin skiftet laderen i båden. Vejret er ikke helt som de har lovet der er heldig vis ikke kommet helt så meget regn som lovet og vinden har heller ikke været som de lovede så nu er klokken ved at være 13,30 og vi har lige holdt skippermøde og er blevet enig om at spise frokost og så sejle øst over. Eftercog have fået tanket vand og Disel stævner vi ud med vinden og søen lige i snotten og regn får vi også lidt af. Øv øv.
Hi hi så kom solen og den brager bare igennem så det ender med at blive en rigtig fin tur og jeg får også lavet nogle hakkedreng med bløde løg til aftensmad.
Vi er fremme kl 20.00 og smider anker da der ikke rigtig er gode pladser ved klipperne, men så får Martin øje på et andet hyggeligt sted lige bag os og der kan vi komme ind til klipperne så vi hiver ankeret op igen og tøffer der hen så kl 20,30 er vi klar til at kravle en tur rundt på klipperne, det er et rigtig natur resevat vi er kommet til.
Vejret begynder nu igen at ændre sig og Martin og jeg går tilbage for at slå cockpit tæltet op inden regnen atter kommer.

Nu sidder vi i cockpittet og drikker the og sommerspy og nyder en rigtig dejlig stille aften og regnen er ikke kommet endnu, så vi snakker om om vi tør lukke lugerne op i nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*