Fredagshølet -> Halden

Søndag den 24. Juli 2011.
Fredagshølet kl 10.30 – halden kl 15.30 Havnepenge: 0 NKR / men det kostede 150 NKR Distance: 20,8
Gennemsnitsfart: 4,1
Motor
Vind: syd 3 til 10
Overskyet – regn
Besetning: Martin, Henrik og Majbritt

Dagbog:
Ja ja godt at mateologerne ikke altid får ret for vi har heller ikke fået regn i nat og det er en ret flot morgen vi vågnede til, så i dag blev der også laver blød kogt æg.
Efter vi er sejlet er vinden kommet som lovet og regntøjet er også lige kommet frem.
Så er vi kommet i havn og det har regnet hele vejen og gør det stadig så nu har vi slået cockpittæltet op og tændt for oliefyret så vi kan få noget af fugten ud af båden.
Martins første ønske da han kom ned om læ var ” nu kunne det være hyggeligt med pandekager, men det kunne ikke klares da det er søndag så det blev til varm kakao og en dvd film med shrek3 medens regnen trommede på dækket.
Nu er kl 20 og Martin og Henrik er ved at vaske op efter aftensmadden, og det har nu været tørvejr i godt to timer så nu står den på en gå tur i land så vi lige kan få lidt frisk luft inden vi skal se filmen færdig.
Havnepenge har vi ikke kunnet betale for når vi har henvendt os på havnekontoret har der ikke været nogen eller også sagt at der kommer en rundt og der har været nogen om bor heletiden i dag og aften så vi må se om vi bliver banket tideligt op i morgen!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*