Overliggerdag – Kerteminde

Søndag den 3 juli 2016

Kerteminde  overligger dag
Havnepenge: 165 kr
Vind: Vestlig omkring 12 m/s
Sol og skyer og regn og torden
Besætning: Nor, Salomon, mormor, Martin og Majbritt

Vi sov længe drengene sov helt til kl 7 det var rigtig godt.

Efter morgenmaden kørte morfar afsted til løb i Odense. Vi gjorde os klar og gik ned på “Fjord og bælt centeret”, drengene racede afsted på deres cykler. Vi kom der hen lidt i god tid, så vi sad uden for og hyggede os. Vi gik rundt og kiggede til kl 11:30. I løbet af tiden derinde, var der fodring af marsvinene – sælerne skulle have ro, da der var nyfødte unger – men de har simpelthen udvidet dyreholdet – så udover fodring af marsvin, så var der også fodring af “Andy” – Andy er en måge, der har lært tiderne for fodring og trofast kommer, og han kan nu lave et lille sjov for publikum, mod at få den rette mængde fisk.

Så gik vi tilbage til båden og spiste frokost og drengene blev putte på køjen Salomon stod nu ret hurtigt op igen, han var ikke træt, så han kom med mig og Martin op i marinebutikken.

Efter Nor var stået op gik vi hen på “Fjord og bælt” igen, da vi kunne komme ind hele dagen på billetterne. Mormor blev i båden.

Vi fik en kæmpe stor is inden vi gik ind, men det begyndte at regne lige da vi havde fået vores is, så vi fik lov til at komme ind og gik op på 1. salen og hyggede os inden der var fodring af marsvinene.  1. salen kan iøvrigt varmt anbefales – Lego og tegnesager, og mulighed for at sidde og hygge med is – så hvis du er i Kerteminde, i regnvejr – så kan man sagtens hygge sig deroppe.

Vi fik handlet på vej tilbage og sad så og hyggede i cockpittet inden Martin og drengene gik op og grillede, drengene fandt tre piger der fiskede og de var meget optaget af det og var med til at fiske. Efter aftensmaden nåede de op på legepladsen igen inden det var sengetid.

Martin og jeg gik en lille mole rundtur her til aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*