Overliggerdag Ula

Fredag den. 22 juli 2011. Ula
Havnepenge: 250 NKR

Overliggerdag

Vind: nord op til 13
Regn
Besetning: Martin, Henrik og Majbritt

Dagbog:

Så kom regnen som de havde lovet kl 2 i nat det passede denne gang hvad de sagde de Kære meteologer så vi har sovet længe da vi var blevet enig i går om at vi ville lægge over i dag.
Henrik trodsede vejret og tog sit sejler tøj på og er gået en lang tur, medens Martin og jeg bare har slappet af i båden med computer og ipad.
Nu er klokken 14,30 og der er lidt ophold i regnen så nu er det spændende hvorlænge vi har tørrevejr, men vinden har bestemt ikke lagt sig endnu men vi ligger rigtig godt her inde vi mærker slet ikke vinden her virker det som om det er helt stille men måleren og skyerne siger og viser noget andet.
Da vi var oppe og handle ønskede Martin pandekager i eftermiddag så det vare ikke længe før jeg skal til at bage pandekager, men det er jo også bare som det plejer for da jeg sejlede med mine forældre lavede jeg altid pandekager minst en gang i ferien, så det giver sådan nogle gode minder.
Omkring kl 16 stoppede det med at regne og vi ville ud at gå det kom vi også men Martin syntes ikke det var nok med en gå tur så han tog også lige en tur i vandet ” med tøj og sko” på smiler han gled på nogle klipper men fik fat i en pæl så han kunne nøjes med at få våde sko og bukser men sjovt så det ud øv øv at det var ham der havde kameraet så jeg fik ikke taget noget billed.
Klokken er nu 21.30 og det er ikke begyndt at regne endnu så vi håber og krydser finger for at det har fået regnet af, vi har snakket om at sejle i morgen hvis vinden tager af så nu må vi se hvordan vejret viser sig i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*