Hou -> Kerteminde

Så startede vi sommertogtet 2016

Lørdag den 2. Juli

Hou kl 9.00 – Kerteminde  kl 14.17
Havnepenge: 165 kr
Distance: 36,5 sømil
Storsejl, fok
Vind: Sydvestlig omkring 10 m/s
Sol og skyer
Besætning: Martin, morfar, Emil og Johan

Foran for tværs med fuld fart mod KertemindeEndelig blev det sommerferie – desværre var vejrudsigten ikke helt børnevenlig, men på tur ville vi. Planen blev derfor at Majbritt og drengene tog til åbent hus på hendes nye arbejdsplads, “Sommerfuglen i Hou” og morfar Ole, Martin, Emil og Johan sejlede båden til Kerteminde.

Det endte med at blive en fed sejltur med foran for tværs og halvvind, vi drønede afsted med +7 knob, endte med en snitfart inkl. havnemanøvre og sejlhåndtering på 7,2 knob. Undervejs overhalede vi blandt andet en tysk singelhand sejler ud for Fynshovede – han kom ind ca. 3 timer efter os i Kerteminde.

Turen herned gik så forrygende, at vi endte med først at få lavet pizza da vi var landet i Kerteminde – men hvad gør det når man har det sjovt?

Kl. Ca. 16:30 ankom resten af familien med bilen fra Hou, så nu er der endelig liv og glade dag ombord på det gode skib Nifle. Emil og Johan er taget retur til hhv. Hou og Ærø – tak for turen drenge, håber I engang igen har lyst til at tage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*