Selvågen – Kristiansand

Tirsdag den 12 juli 2011.

Selvågen kl 14.05 – olavsund kl 15.50 – 16.25 – Kristiansand kl 19.00
Havnepenge: 260 NKR
Distance: 18,7 sømil
Gennemsnitsfart: 4,1
Motor
Vind sydvest 8 til 10
Sol 20 til 25 grader
Besætning: Martin og Majbritt

Dagbog:
Da vi stod op var der kun solen på himlen, så formiddagen gik med at ligge på trampolinen og slikke sol og så sejle en opdagelsestur i gummibåden rundt der hvor vi lå, hvor er der bare mange hyggelige små kroge her i Norge.

Ved middags tid blev vejrudsigten checket og nu lover de temmelig meget vind i morgen fra den retning som vi skal så vi blev enig om at sejle alligevel, vi ville ellers være blevet til i morgen.

Så vi gjore båden sejlklar og spiste frokost og så sejlede vi afsted mod – Olavsund men da vi kom var der tæmmelig mange andre både, så vi blev enig om at smide anker, men vi kunne ikke få det til at holde og vi skulle bruge meget plads til at sveje rundt på for vinden skulle dreje 180 grader i løbet af natten. Så vi sejlede til Kristiansand men turen gik ned gennem Nyhellesund det er bare rigtig hyggeligt.

Efter Martin havde snakket med havnemesteren klappede vi båden sammen for det var lige 50 prosent dyre hvis vi ville være foldet ud, øv øv.

Vi gik en tur op i land efter aftensmadden for at se den hyggelige by Kristianssand er.
Så nu må vi se hvad dagen i morgen byder på af vejr for de lover ikke for godt vejr det næste lange stykke tid faktisk skal vi helt hen til Torsdag før det skulle blive godt men vi kan da håbe på de tager fejl, det er da sket før!!!!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*