Mandal – Selvågen

Mandag den 11. Juli 2011.

Mandal kl 12.25 – selvågen kl 14.30
Havnepenge: 0 NKR vi lå ude ved klipperne
Distance: 9,6 sømil
Gennemsnitsfart: 4 knob
Motor
Vind:sydvest 8 til 10
Sol dog lidt regn om morgnen
Besetning: Martin og Majbritt

Dagbog:
Vi stod op til lidt regn men det klarede ret hurtigt op så efter vi havde fået spist de gratis rundstykker, smør og mamelade som havnemesteren kom rundt med gik vi i land og fik købt noget til at tætne lugerne i sideskrogene. Derefter sejlede vi over og fik tanket både vand og diesel.
Så kl 12,25 sejlede vi afsted for motor gennem nogle meget smalde pasager og fandt et rigtig hyggeligt sted hvor vi kunne få fat i en bro med bord og bænke.
Da vi havde fået pumpet gummibåden op var der ikke nogen åregafler med men vi klare os med motoren.
Her Kl 17.10 sidder vi i solen i bikini og bar mave oppe på klipperne og skriver dette medens vi sveder her er bare rigtig dejligt stille og fredeligt mine forældre er på vej her til i bil så vi skal have gang i grillen igen i aften så må vi se om de to mænd har lært noget fra i går!!!!!!

Mens vi ventede på at grillen blev klar fik jeg lov til at klippe min far med trimmeren og det er jeg så den første der får lov til.
Efter vi havde spist måtte vi krybe over i cockpitteltet og få kaffen.
Men sikken en flot aften vi fik med månen lige ind i hækken og hvor er der bar lyst her oppe vi sad kl 23.30 i cockpittet og læste uden lys andet end de små stearin lys som jo ikke giver meget lys.

En rigtig dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*