Brevikstrand -> Ula

Torsdag den. 21. Juli 2011.

Brevikstrand kl 9.30 – ula kl 14.00

Havnepenge: 250 NKR
Distance: 18,9

Gennemsnitsfart: 3,5 Motor – storesejl Vind: øst op til 3
Sol

Besætning: Martin, Henrik og Majbritt Vand: 45 liter fra dunkene

Dagbog:
Sikken en stille nat vi har haft, og en rigtig flot morgen at vågne op til vi sejlede med det samme da vi var klar og så spiste vi på vejen der var ikke meget vind så det blev for motor men storesejlet ble alligevel sat så Martin kunne få strammet den ene sejlpind og tjekket tapen vi har sat på nogle revner.
Vi fik en rigtig fin plads ved broen dog måtte vi klappe bagbord sideskrog ind for at kunne glide ind forbi en anden bro.
Martin og Henrik benyttede sig af det varme og tørre vejr martin fik skiftet stik og ledninger på solsællerne i bagbord side nu vi var klappet ind og tæltet over cockpittet fik en gang inprenering så må vi se om vandet vil blive uden for næste gang det regner, det får vi nok svar på allerede i morgen,
Henrik og min far gik en tur op til lodsmonomentet, da de kom til bage blev grillen startet og i aften skal vi prøve en elg steg på grillen, og ja den var så mør som smør den kunne tykkes med øjenvipperne.
Så var det sidste aften med mine forældre på denne ferie for de taget hjem i morgen heldigvis her vi over 14 dage tilbage endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*