Overliggerdag: Ebeltoft

Fredag den 5. August 2011 Ebeltoft
Havnepenge: 125 kr Overliggerdag

Vind: syd 5 til 10 eftermiddag vest op til 13
Overskyet lidt støvregn op til 20 grader om eftermiddagen opklaring med sol fra en næsten skyfri himmel
Besetning: Martin og Majbritt

Dagbog:
Dagen startede med at vi blev vækket af vores nabo som vi lå uden på, for han ville gerne til at sejle, så vi måtte op og forhale så han kunne komme ud.
Vi blev enig om at nu var vi jo oppe så vi gik i bad og sad så og hyggede os længe over morgenkaffen.

Så har vi lige været en lille tur oppe i byen og Martin fik købt lidt reservedele til båden så nu sidder vi lige lidt og slapper af inden vi skal have lidt frokost og så har vi snakket om at gå hen og se fregatten Jylland i eftermiddag.
Så er vi tilbage efter en lille kulturel oplevelse smiler, på vejen hjem gik vi op i byen for da vi havde været der oppe tideliger på dagen så Martin et sted hvor han kunNe få en temmelig stor is, vaffel med 3 kugler, syltetøj, softice, guf og en stor flødebolle og ja det var lige før det krævede et karbad efter den omgang!!!!

Medens vi gik hende på fregatten jylland kom opklaringen så nu er det rigtig fint vejr, det har egentlig været lunt nok hele dagen men i formiddage små regnede det og medens vi sad og fik frokost kom der en ordentlig byge, med da sad vi jo tørt og godt i teltet i cockpittet og det der kom medens vi gik oppe i byen var ikke noget særligt så dagens vejr har været rigtig fint.

Der er dog begyndt at blæse op til 10 i pustene.
Så nu vil vi hoppe ud på køjen og se filmen fra i går færdig.
Hi hi ja så blev det til en film mere her til aften denne gang er det “det store slædeløb”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*