Gilleleje -> Ebeltoft

Torsdag den 4. August 2011. Gilleleje kl 9.00 – Ebeltoft kl 17,40

Havnepenge: 125 kr Distance: 63,8 Gennemsnitsfart: 7,5 Højestefart: 15,3
Storsejl – genua
Vind: sydøst 7 til 13
Sol 20 til 25 grader Besetning: Martin og Majbritt Diesel: 24 liter

Dagbog:
Så vågnede vi igen til en dag med sol fra en skyfri himmel så vi står op og gør klar til at sejle over og tanke diesel og så ellers bare afsted for vi har en god lang sejlads dag foran os.
Lige nu er klokken 10.30 og vi sidder i bar mave og bikini i cockpittet og nyder solen medens vi lænser for fulde sejl lige nu lokker vi mellem 6 til 8 over grunden så det kan snart blive til noget.
Vi sidder lige og snakker om hvor glade vi er for vores selvstyre for den har bare været vores bedste ven her på turen den har bare gjort det rigtig godt.
Klokker er nu 14.00 og vi har lige rebet storsejlet og rullet genuaen lidt ind, til tros for det ligger vi konstant og lokker 9 knob over grunden men vi er tit oppe over 11 rekorden ind til nu i dag er 14,7 knob over grunden, og solen skinner stadig fra en sky fri himmel så vi har begge to et stort smil på, hi hi
Så skete det vi ramte 15,3 knob over grunden ihhh det er bare fedt at flyve afsted for sejl, Og med denne fart kan vi jo snart tilbagelægge de 63 sømil som navigatoren viser.
Nu sidder vi cockpittet og nyder aftenen og klokken er 22 og der er lige kommet en bianca lido ind, en singlehand sejler ind, han var sejlet fra helsingør i dag så han har kun haft 10 sømil mere end og så vi lavede lidt sjov,”hvad har han så brugt de sidste 4 timer til” for det er jo længe siden vi er kommet i havn smiler.
Så er vi kravlet på køjen med en film på computeren og denne gang er det “kongekabalen” så må jeg jo se om jeg kan holde mig vågen hele filmen igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*