Ebeltoft -> Hou

Lørdag den 6. August 2011.
Ebeltoft kl 11.10 – Hou kl 19.00 Havnepenge 0 kr for vi er hjemme igen Distance:
Gennemsnitsfart:
Højestefart:
Storsejl – genua – motor
Vind: sydvest 3 til 5
Overskyet op til 19 grader
Besetning: Martin og Majbritt
Vand: tom tank

Dagbog:
Det er så feriens sidste sejldag, målet i dag er Hou, for vejret de næste par dage er ikke så gode der kommer tæmmeligt meget luft og vi skal være hjemme senest mandag, så vi har beslutte at sejle hjem medens vejret stadig er godt, smiler
Det er nu også rigtig fint sejlvejr at slutte ferien på dog skal vi krydse men når det går der ud ad med 5 til 8 knob i ca 3 til 5 meter pr sekund så kan vi jo ikke tillade os at klage, det er også ligesom om solen er ved at bryde igennem så lad os se om vi ikke er så heldig her sidste dag.
præcis klokken to stod frokosten på boret og solen var kommet frem på himlen og vi lå og krydsede med selvstyre på ud for helgenæg så nu var der ikke meget at klage over!!!!!! Men men men så kom der lidt krap sø som vi lige hoppede lidt i og så kom masten ned til os øv øv ja forstags bolten var røget ud og så kom masten stille og rolig ned til os den lande skråt bag ud på den ene trampolin så der var ingen panik. Så jeg satte frokosten ned på pantriet igen og så måtte vi ellers i gang med at få bjerget masten igen og den er altså mega tung syntes jeg.
Vi startede med at at få bomben af og så gik vi i gang med storsejlet da de to ting så var bjerget og lagt over på modsatte trampolin kunne vi begynde på masten øhhhh hvor skulle vi starte og hvor skulle vi slutte??????
Det endte med at vi havde en del tovværk i brug, som så gik fra masten og ud i klamperne i stævnen og så hen på et af vores fire spilkopper i cockpittet på den måde kunne vi styre

masten så den kom nogenlunde lige op af vandet. Vi havde også alle fire fender i brug som masten kunne rulle op over der var da også en af dem det tabte pusten under vejs smiler.
Nu er klokken 15.30 og vi har lige startet motoren og sat kursen mod hou igen, så vi kan her konkluder at det tager præcis halv anden time for to mand at bjerge en en dragonfly mast op af vandet.

Nå men nu var der ro på så vi prøvede at finde frokosten frem igen ” nu var der da ikke en mast der kunne komme ned i frokosten mere”.
Vi listede hjemad og fik ringet til henrik og stefan som så stod på havnen og tog i mod os da vi præcis klokken 19.00 sejlede ind i hou havn.

Vi havde dog ikke regnet med at det skulle være den måde vi skulle slutte vores ellers så gode sommerferie på øv øv.
Masten blev løftet op og kørt op på skolen, sammen med sejlene.
Og så blev båden ellers klappet ind og sejlet om på plads for nu trængte martin og jeg til at komme hjem for vi var ved at være godt trætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*