Göteborg

Søndag den 31. Juli 2011. Gøteborg (GKSS) Havnepenge: 200 SKR Overleggerdag
Vind: nordvest under 4
Sol op til 26
Besetning: Martin og Majbritt
Dagbog:
Klokken er kun 7.30 og termometeret i mastetoppen viser 20,4 grader så jeg er lige stået op for det er så varmt at jeg ikke kan holde ud at ligge nede på køjen længer så jeg er listet op og sidder og nyder morgnens stilhed i cockpittet medens at fryseren afrimer så jeg kan få gjort køleskabet rent inden vi får fyldt en masse mad i igen når vi har handlet.
Nu er klokken ved at være 9,30 og Martin er begyndt at røre på sig mon det er kaffen han kan lugte? Smiler.
Vi gør og færdig og tager sporvognen ind til gøteborg for at kigge lidt på butikker og for at få en hyggelig frokost på en cafe.
Det blev så også kun til en skjorte til Martin så heller ikke denne gang fik jeg købt noget
Nu er kl 15.30 og vi er tilbage i båden med 5 fulde poser mad så mon ikke vi lige kan klare os et par dage igen,
Martin er nu gået igang med nogle små projekter på båden blandt andet at få tætnet inspektionslugen til vandtanken så den kan blive tæt så vi slipper for vand i køjen, jeg sidder og nyder det gode vejret i cockpittet imedens dog afbrudt af små opgaver fra Martin. Tænker lidt på om jeg måske lige skulle et smut i vandet og køles lidt af Martin mener nu at det jo ikke behøver at tage over hånd bare fordi vi var i vandet i går.
Men det blev nu til en tur på hovedet i baljen for mit vedkommende så nu vil vi i bad inden jeg skal til at lave aftensmad, der er med at benytte sig af at der er gratis bad faktisk nogle rigtige fine baderum.
Sikken en dejlig aften klokken er nu 22.00 og vi har lige været ude at gå en lang tur så nu vil vi side i cockpittet og have kaffe og the for Michael er på vej for han skal sejle med de næste dage.
Når nu har Michael lige ringet og sagt at han er forsinket så vi sætter os til at se filmen færdig som vi begyndte på i går aftes nemlig blå mænd, vi bliver enig om at vi godt kan side i cockpittet og se filmen for selv om at klokken er 23.00 har vi stadig 18 grader.
Nu er klokken efterhånden blevet 00.45 og michael er ikke kommet endnu så vi er lige trukket ned kahytten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*