Marstrand -> Gøteborg

Lørdag den 30. Juli 2011.
Marstrand kl 9.15 – Gøteborg (GKSS) kl 14.00 Havnepenge: 200 SKR
Distance: 21,4
Gennemsnitsfart: 4,2
Motor
Vind: nordøst 5 til 8

Sol op til 25
Besetning: Martin, Henrik og Majbritt Diesel: 25 litter

Dagbog:
Det er igen en dag med sol fra en skyfri himmel vi nu er vågnet til kl er kun 9.00 og fortøjningerne er smidt og vi sejler nu over for at få tanket diesel men vi kan ikke finde noget tank så vi bliver enig om bare at sejle men på vejen ud sejler vi lige forbi der hvor den står så vi får tanket.
Kl 9.15 er vi afsted og jeg går ned for at lave noget morgenmad til os.
Vi er taget tideligt afsted for Henrik skal rejse hjem i dag, fra Gøteborg.
Så kom vi til Gøteborg men den havn vi først havde tænk på at ligge i var ikke lige noget det mindede mest om en stor parkeringsplads så vi sejlede lidt tilbage og her er vi kommet til at ligge rigtig godt.
Medens vi sidder og spiser frokost finder Henrik og Martin ud af hvordan og hvornår han skal hjem og det bliver med færgen til Frederikshavn om halvanden time så han får lidt travlt nu.
Efter vi er blevet alene går vi en tur i land for at kigge os lidt omkring og nyde det gode vejr.
Kl er nu 17.00 og det er så varmt at jeg vil en tur i baljen for at blive svalet lidt af, hi hi og ja jeg kom først i men Martin kunne jo ikke stå tilbage så han måtte jo i nu da jeg var kommet i vandt.
Der er så anden gang jeg lejer frisør på denne ferie for nu er Martin lige blevet klippet oppe på broen så vi slap for alle de hår ombord på båden.
Nu har vi lige skaipet med min mor og far så nu står den på aften the, og kl er 21.50 og vi sidder i cockpittet og der er stadig 20 grader skønt skønt sådan nogle aftner vil vi rigtig gerne have flere af i år.
Nu er vi hoppet på køjen med computeren for at se filmen blå mænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*