Göteborg -> Hästh

Mandag den 1. August 2011.
Gøteborg (GKSS) kl 11.30 – hästh kl 17.00 Havnepenge: 0 SKR vi lå ved klippe Distance: 22,9
Gennemsnitsfart: 4,1
Motor- storsejl – genua
Vind: sydvest under 5
Sol op til 22 grader
Besetning: Martin, Michael og Majbritt
Dagbog:
Det blev lidt sent i går for michael var her først kl 01.15 så klokken var 02.00 da jeg gik i seng og klokken var omkring 03.30 da drengene kom på køjen.
Dagen starter med sol fra en skyfri himmel og der er over 20 grader i cockpittet her kl 9.00. Vi startede med at køre ind i en stor bådudstyrsbutik for at købe et par småting da vi får 15% rabat når vi ligger i långedrag ved Gøteborg (GKSS)
Klokken er nu 13.00 og vi ligger og lokker omkring 4 knob for storsejl og genua, solen skinner fra en næsten skyfri himmel så tøj har vi ikke meget på af,
Så har vi lige se sæler for anden gang i dag.
Martin har nu fået skiftet styringen til solsællerne så nu håber vi at de vil begynde at lade. Henrik har lige ringet og sagt at skippe lå og var død da han kom hjem fra arbejde i dag. Nu begynder vi og nærme os det waypoint Martin har sat så nu skal vi til at bestemme os for om vi skal se om vi kan finde en lille klippe vi kan ligge ved eller vi skal i havn.
Vi bliver enig om at vi vil prøve om vi kan finde en klippe at lige ved for vejret er bare rigtig fin til det.
Klokken er nu 17.00 og vi har fundet en rigtig fin klippe at ligge ved så nu sidder vi ude på trampolinen og nyder en ankomst cider i solen inden drengene skal ind på klipperne og starte grillen
Klokken er nu 22.30 og vi er lige rykket ud om bor og sidder i cockpittet og nyder stilheden her er helt hav blik, men mange myg.
Det er bare en rigtig flot og varm aften vi sidder stadig i shorts og t-shirt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*