Ytre Maløya -> Tvedestrand

Tirsdag den 19. Juli 2011.
Yter maløya kl 10.30 – tvedestrand kl 16.00 Havnepenge 125 NKR
Distance: 28,7
Motor – genua
Vind: syd 5 til 11
Ovreskyet – lit sol – lidt regn
Besetning: Martin, Henrik, Majbritt

Dagbog:
Dagen startede lidt for tumlet for vi blev vækket kl ca 7.30 af at hækankeret ikke Holdt længer så vi ramte ind i klipperne med stævnen så vi kom alle hurtigt op og i tøjet jeg i land og holde båden fra og Henrik roede ud med det andet anker medens Martin forsøgte at holde hækken af både op mod vinden. Øv øv lidt træls måde at blive vækket på,
Vi blev enig om at nu vi var oppe og kl var gået hen og blevet 8.30 kunne vi jo lige så godt blive oppe og så få noget morgenmad, regnen var også holdt for nu så vi snakkede lidt om hvad vi skulle i dag og blev enig om at vi ville sejle til lillesand. Og så se hvordan det kan passe med at mødes med mine forældre de næste to dage.
Vi havde tørvejr og lidt sol det meste af vejen det var først da vi manglede ca 2 sømil at det begyndte at regne øv øv. Efter vi havde fået fortøjret gik vi en tur op i ” byen” / gaderne og da vi kom tilbage gik Martin og Henrik i gang med at undersøge om de kunne finde den helt klare årsag til alt det vand vi heletiden får ind i køjerne øv øv vi har snart ikke flere tøre klude så nu må solen godt snar vise sig og så ellers blive her resten af ferien for nu syntes jeg vi har fået vand nok fra oven på denne tur.
Så fik vi planlagt de næste par dage og fået snakket med mine forældre og aftalt at mødes med dem de næste to dage så i morgen kommer de med aftensmad så må vi se om vi skal i land til dem eller de kan komme om bor her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*