Lillesand -> Ytre Maløya

Mandag den 18. Juli 2011.
Lillesand kl 10.45 – ytre maløya kl 14.45 Havnepenge 0 NKR
Distance: 17,9 sømil
Gennemsnitsfart: 4,4
Motor
Vind: syd/ sydøst 3 til 8
Overskyet – regnbyge – sol
Besetning: Martin, Henrik og Majbritt Diesel: 10 liter fra dunken
Vand: fuld tank

Dagbog:
Efter vi havde været i endnu en butik for at købe nogle småting til båden sejlede vi en tur tilbage gennem Blindleia så Henrik også kune få den oplevelse med, da det er et rigtig flot og hyggeligt stykke her i Norge

Da vi var i gennem det første stykke vendte vi om og sejlede op mod Grimstad for at finde en rigtig hyggelig vig vi kunne ligge i for natten, på turen der til kom der en ordentlig regnbyge lige som vi skulle til at spise frokost så det var nær blevet til blød brød. Jeg var rigtig glad for at vi nu har fået en mand mere ombord for så kunne jeg blive nede om læ og spise!!!!
Vi sejlede ind bag nogle klipper ved ytre Maløya og fik fat med stævnen ind til klipperne og så med hæk anker ud.
Henrik forslog en tur i land på klipperne så vi gik alle 3 en rigtig fin men meget kuperet tur rundt på klipperne, på turen fandt vi blåbær og tyttebær Martin ville ikke smage men fandt nogle andre bær til os og ja de var da blå men var nu enebær så vi blev enig om de var bedst til at lave snaps af det. Det var nu en ret stor klippe ø vi var kommet til for vi var da væk i over halvanden time og på vores tur rundt mødte vi også en flok bjerg geder som Henrik fodrede med strå, regnen er så kommet igen men heldigvis nåede vi tilbage til båden.
For det regner så meget at vi snart ikke kan tale sammen i cockpittet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*