Overliggerdag – Mandal

Lørdag den 9. Juli 2011. Overliggerdag

Havnepenge: 150 NKR Mandal
Overskyet og lidt regn ind i mellem
Besætning: Martin og Majbritt

Dagbog:
Nu er klokken efterhånden blevet 03.30 så nu er det vist Martin’s tur til at få lidt søvn så jeg kravler i tøjet og går op vinden har nu taget en del til op til mellem 10 til 13m/s og så er den tillige med spidset en del så vi bliver kastet en hel del runde i bølgerne som heller ikke er små længere.
Inden Martin gik ned ville Han lige checke læ sideskrog, og ja der lænsede han så de første 150 liter vand ud fra.
Da vi manglede 8 sømil i at være i havn kom Martin op igen og vi anduvede så Mandal kl 07.00 her til morgen godt trætte begge to og enig om at vi ville blive liggende til i morgen.

Efter og vi havde fået fortøjret fik vi lige lidt morgenmad og så røg Martin på køjen og ja han sov næsten før han ramte puden.
Da der nu var ro fik jeg ryddet op og tørret vand op, for vi havde fået temmelig meget vand ind i skabe og alle 4 køjer var også våde øv øv. Men ikke noget der kan ødelægge en god ferie og nu er der da også ved at være styr på det nede om læ så nu er der kun de to sideskrog der skal lænses, der er til gengæld også rigtig meget vand.

Resten af dagen er nu bare gået med hygge og afslapning tror også vi begge to skal tidligt på køjen i aften.

Vi har lige været ude at gå en lille tur for lige at blive rørt lidt og det ser faktisk ud til at være en rigtig lille hyggelig by så vi regner med at blive her i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*