Hou -> Skagen

Hjelm
Hjelm om styrbord på vej mod Skagen

Torsdag den 7. Juli 2011.
Hou kl. 11.00 – Skagen kl. 07.30
Distance: 120 sømil
Vind: skiftende mellem syd og nord øst fra 2 til 6 Sol 25 grader
Besætning: Henrik, Martin og Majbritt
Dagbog:
Efter at Martin havde været et smut i Århus efter vores elektroniske søkort over Norge sejlede vi om og fik tanket diesel og så gik turen mod Skagen i fuld solskind. Da vi så havde fået lidt morgenmad var der omklædning til bare maver og bikini, og så var det ellers bare med at komme ud på trampolinen og ligge i solen lige ind til der kom en færge forbi, for når der kommer bølger så bliver man våd. Øv øv men så er det jo godt at solen hurtigt fik trampolinen tør igen.
Fryseren ville ikke rigtig holde kødet frossen så den lille skibs-elektriker måtte igang med at måle og fandt da også ud af at det var fordi den brugte for meget strøm, men heldig vis var det kun et lille problem så det blev løst med nogle ledninger og da han nu var igang så blev stereoanlægget også lige monteret, men ellers har det været en rigtig fin sejlads i dag.

Nu vare det ikke så længe så får vi forhåbentlig flot solnedgang.

Tolerance for spilerHenrik har lagt sig på køjen nu da vi jo nok skal sejle hele natten da vi mangler 61,4 sømil endnu og klokken 21.45.
Så forsvandt solen men den gik desvære ned i en sæk så det blev ikke til en helt rigtig solnedgang i aften.
Klokken er nu 24.00 og Martin er gået ned for at tage et par timer på øjet.

Månenskind vi ikke rigtig noget af men vi kan da se nogle stjerner. Nu vil jeg lægge mig på køjen da Martin lige er kommet op klokken er også 2.00 og jeg kan godt mærke at det har været en lang dag på vandet med masser af frisk luft og sol ikke mindst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*