Fjällbacka -> Paradisbugten

Torsdag den 28. Juli 2011.
Fjällbacka kl 11.40 – paradisbugten kl 20.00 Havnepenge: 0 SKR
Distance: 42,5
Gennemsnitsfart: 4,9
Motor storsejl – genua
Vind: nordvest 3 til 5
Sol op til 20 grader
Besetning: Martin, Henrik og Majbritt
Vand på en tom tank

Dagbog:
Så vågnede vi igen til en rigtig flot dag med sol fra morgenstunden.
Inden vi sejlede blev der lavet at nyt forsøg på at få tætnet inspektions dækslet til vandtanken så må vi se om vi nu slipper for vand i køjerne, et nyt og pæner gæsteflag blev det også til.
Det blev til en rigtig fin dag på vandet med masser af sol og rigtig fin vind.

Det blev da også til et par timer på trampolinen dog ikke i bikini, jeg fandt da også ud af at tæppet vi har med til dette formål ikke er tæt i midter syningen for jeg blev temmelig våd. Vi spiste aftensmad under vejs så martin endte da også med at får smurt remulade på både tøj, ret og dørken inden han var færdig, smiler.

Så fandt vi den rigtige paradisbugt hvor jeg har været før vi kom til at ligge helt oppe i strandkanten med hæk anker, for det er så stejlt og dybt i Bugten så vi kunne ikke få ankret til at holde ude midt det hele,
Henrik gik en lille tur I land medens Martin og jeg blev og hyggede i cockpittet med en somersby, selv o klokken nu er 22.00 så er det stadig rigtig varmt og vi har det hele til at stå åben dog har vi slået cockpit teltet op for da vi var ved at fortøjer begyndte det at regne men det blev kun til 3 dråber så vi var rigtige heldige denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*